Bevraging Boseind Natuurlijk! - fase 2

  •  

    Voor het project Boseind Natuurlijk! heeft de gemeente Pelt, samen met bewoners van Boseind, de voorbije maanden nagedacht over de toekomstige verkeersafwikkeling in de wijk en de mogelijke inrichting van de straten en bermen. We zijn heel benieuwd naar wat jij denkt van onze ideeën!

     

    In deze online bevraging leggen we jou een viertal vragen voor, telkens voorafgegaan door een korte toelichting. Zo ben jij weer helemaal mee met Boseind Natuurlijk!, en zijn wij een mening rijker. We vinden het immers belangrijk dat Boseind Natuurlijk! kan rekenen op de steun van zoveel mogelijk inwoners!

     

    De online bevraging komt het best tot zijn recht op een computerscherm. Een smartphone kan ook, maar werkt wat lastiger door de combinatie van tekst en beeld.

     

    Reken ongeveer op een kwartiertje om alle informatie door te nemen en de vragen in te vullen. Je kan de bevraging in één keer afronden of, als je wat meer tijd nodig hebt, je antwoorden bewaren en op een later tijdstip de bevraging vervolledigen. Klik hiervoor op de knop 'Uitstellen' linksonder op de pagina. Je hebt tijd tot maandag 30 september om de bevraging in te vullen.

     

    Heb je vragen over deze enquête, neem dan contact op met medewerker Greet Sleurs via participatie@gemeentepelt.be.

     

    Ben je benieuwd naar wat we met jouw reactie gedaan hebben? Kom dan naar de derde workshop van Boseind Natuurlijk! op donderdag 14 november in O.C. De Kentings. Je kan je contactgegevens achterlaten via dit formulier. We bezorgen je dan later concrete informatie en een vrijblijvende uitnodiging om je in te schrijven.

Ładowanie
Ładowanie...